NECTIVE SMARTHOME 

NECTIVE SMARTHOME SYSTEM

NECTIVE SMARTHOME SYSTEM

Új generációs épület automatizálás

Hogyan működik a Nective rendszere?

A Nective System egy új generáció az épületautomatizálás területén, amely olyan egyedi megoldásokat tartalmaz, amelyek sokkal kedvezőbbé teszik a rendszer árát, egyszerűbbé a telepítését és megbízhatóbbá a működését.

RENDSZERFELÉPÍTÉS

A rendszer univerzális készülékekből épül fel. Egy Nective Light modul több, mint 20 féle smarthome vezérlést előreprogramozottan tartalmaz, de egy időben egyféle funkciót lát el (pl világítás vezérlés).  Így egy épület teljes irányítását több, különböző funkcióra beállított modul végzi.

A kiválasztott funkciótól függően egy Nective Light modul meghatározott számú fogyasztót tud működtetni (pl 8 db világítást vagy 4 db redőnyt), ezért egy rendszerben több azonos funkciójú modul is lehet.

KONFIGURÁLÁS

Telepítéskor csak az üzemmódot (világítás, redőny, vagy fűtés, stb) kell kiválasztani egy adott modulon. A modulokat összekötve egymással a rendszer automatikusan konfigurálja önmagát és azonnal működőképes. Nincs szükség programozásra vagy címzésre.

Csillagpontos kábelezés

A rendszer kiépítéséhez csillagpontos kábelezés szükséges, amely sokkal megbízhatóbb és egyszerűbben kezelhető működést biztosít.

Elosztott intelligenciájú

A rendszer minden eleme önálló vezérléssel rendelkezik, így sokkal megbízhatóbban működik, mint egy központi intelligenciájú rendszer, ahol a vezérlő meghibásodása esetén a teljes rendszer működése leállhat.

Programozás mentes

A Nective rendszerét nem kell programozni, mivel tartalmazza a legtöbb pületautomatizálási funkciót. Az okosotthonok rendszerek hardver árai mellett majdnem ugyanakkora költséget jelentenek a programozói díjak és rejtett költségek, amelyekkel nem kell számolni a Nective rendszer esetén.

Applikáció

A Nective applikáció beállítása teljes mértékben automatikus és a felhasználó által szerkeszthető, így nincs szükség szakemberre a használatához. Az applikáció használathoz mindössze ki kell egészíteni a rendszert egy Nective LAN kommunikációs modullal.

Smarthome funkciók

A rendszerben előreprogramozottan megtalálhatók a tipikus okosotthon és kényelmi funkciók, mint a fogyasztók csoportos vagy időzített vezérlése és a távoli elérés.

Szerelvények

A Nective rendszer impulzus vezérelt és bármilyen szerelvénycsalád nyomógombjaival működőképes, de hagyományos kapcsolókkal nem.

GARANCIA

A Nective termékekre 30 hónap garancia van.