+36 30 982 7615 info@nective.hu

Árnyékolás vezérlés

A Nective Smarthome rendszere teljeskörű várnyékolás vezérlési megoldást nyújt, mivel képes redőnyök, zsalúziák vagy árnyékolók intelligens vezérlésére is.

Árnyékolás vezérlés

A Nective Smarthome rendszere teljes körű árnyékolás vezérlési megoldást nyújt, mivel képes redőnyök, zsalúziák vagy árnyékolók intelligens vezérlésére is.

Csoport- és szintvezérlés

Különböző emeleten vagy szobákban található redőnyök esetén lehetőség van csoportok kialakítására, amelyek egy mozdulattal egyszerre vezérelhetőek.

Automatikus vagy időzített vezérlés

Az applikáción keresztül szerkeszthetp szkenáriók segítségével kialakíthatóak időzített vagy automatikus vezérlések is. Ezt a felhasználó akár saját maga is egyszerűen szerkesztheti.

Időjárás elleni védelem

A zsalúziákat érdemes védeni a viharos erejű szelek ellen, ezért a rendszert egy szélmérővel kiegészítve a megadott szélsebesség felett a rendszer automatikusan felhúzza az árnyékolókat megóvva ezzel őket a károsodástól.

Fontos – Mire érdemes figyelni?

Csak a legegyszerűbb, 4 vezetékes redőnymotorokat szabad beépíteni, mivel a beépített távírányítós redőnyök nem köthetőek össze semmilyen épületautomatizálási rendszerrel, ráadásul sokkal drágábbak is.

Képek a Nective

okosotthon applikációból